Hälsokost i bilder

 

Har du köpt hälsokost från en hälsokostbutik på nätet och har bilder som du tycker är relevanta för onlinehandel med hälsokost? Skicka då gärna in din bild till och så får vi se om vi delar din uppfattning. Om den billigaste hälsokosthandlaren levererar ruttna fikon är det faktiskt dyra fikon. Så för allas säkerhet - Låt oss reda ut fikonspråket och bilda oss i ämnet. Men allt i en hälsokost butik verkar inte vara hälsokost nuförtiden.

Kosttillskott som inte är Hälsokost

 Kosttillskott men inte Hälsokost

 

Kosttillskott som fått rubriker - Hälsokost Nej!


Att farmakologiskt högativa substanser blandas ned i hälsokosten och sedan säljs som kosttillskott från någon udda "växt extrakt" det kan kallas "Geranium extrakt" eller varför inte "Dendrobium extrakt" från en orkidé som i fallet med kosttillskottet Craze.  Det verkar vara ett effektivt sätt att komma undan med designer substanser som i själva verket är tillsatta det påstådda extraktet om det finns något av det överhuvudtaget i beredningen, för handen på hjärtat det såldes väldigt många förpackningar av Craze men hur många orkidéer fanns det egentligen att göra extrakt på...

Inget för en Hälsokostbutik Online länge
När Kosttillskottet Craze sedan blev föremål för forensisk analys så försökte tillverkaren tydligt antyda att de inte kunde vara säkra på att den analyserade produkten verkligen var äkta... Vilket är intressant. Men det är också klartlagt att försäljaren och tillverkaren av kosttillskotteCraze tidigare sålt bantningmedel med Dinotrofenol (DNP) som i exemplet ovan han blev också dömd för det, då det orsakat ett dödsfall. Hälsokost är det då rakt inte även om det kallas kosttillskott.

 

 

Hälsokost i balans

Hälsokost i bra online balans

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
google.com, pub-1961314202598879, DIRECT, f08c47fec0942fa0