Antioxidanter som Kosttillskott

Antioxidanter gör försäljarnas ekonomi smidigare

Hälsokostbutik går ut och attackerar marknaden och marknadskrafterna som skämmer ut seriösa företag i  branchen genom att sänka värdet på orden och betydelsen av hälsokost och hälsokostbutik såväl som förändra betydelsen av kosttilllskott. Vilket blev tydligt efter debatten om Craze

Sanningen är att branchen skulle må bra av att saneras.

Kosttillskott i Sverige

Riksidrottsförbundet rekomenderar numera sina användare att avstå från kosttillskott och anledningen är ganska självklar av många som åkt dit för doping tidigare år kunde de detekteade substanserna funna vid posotiva dopingprover härledas till just s.k. kosttillskott. Svenskt Kosttillskott och Hälsobutik har redan skrivit om tveksamheterna.

Fungerande kosttillskott säljer, eller saker med stark funktion säljer. Det är ett faktum som syns varje dag vid plattan eller Sergels Torg. Den illegala droghandeln har inte tagit semester för att andra gör det och behovet försvinner inte bara för att någon säger att det är dåligt. När kosttillskottsbranschen fick en vinnare i USA som tog hem ett stort pris så hette vinnaren Craze och detta kanske säger något om att det som verkligen fungerar kanske inte alls är speciellt fungerande på längre sikt och för den som har lite sikt är just det perspektivet det viktigaste perspektivet.

Sak samma med marknadsföringen online av olika typer av "svenskt kosttillskott" fyllt med utländska ingredienser, vad är syftet annars än att det går att härleda till att folk söker efter just den termen och den som använder terment svenskt kosttillskott får fler och fler besökar när det gäller kosttillskott, visst roligt, men var är det Svenska i Svenskt Kosttillskott?

Paketeringen, adresslappen eller försäljningstexten och vad har de i så fall för verklig relevans för begreppet som sådant?

En annan sak är självfallet den överdrivna marknadsföringen av Antioxidanter på nätet som Koonsumentombudsmannen just reagerat mot. Varför marknadsför inte den aggresivt ensidiga försäljaren andra kända vetenskapliga fakta som till exempel att Antioxidanter försämrar effekten av träning vilket för personer med metabolt syndrom / diabetes innebär att de får en förminskad effekt av något de behöver som bäst dvs den kliniska effekten av fysisk träning.

 

antioxidanter Kosttillskott

Men vem vill upplysa om att effekten av träning - Det borde väl vara någonting bra?

Kan minskas av Antioxidanter?

Det borde väl vara det minsta en försäljare skulle upplysa om?

Att Antioxidanter kan öka på Cancer frekvensen det visade ju redan Beta Karoten så det är ju vid det här laget inget nytt. Så det kanske trotts allt inte är något gudmligt mirakel och ska definitivt inte marknadsföras som något sådant. Den som vill slippa oxidationens alla besvärliga effekter bör sluta andas för med syret kommer den radikala kraften i elektrontransporten.

Vi är drivna av proton motiv kraft länkad till en elektron transport kedja. vi är ett flash minne min vän, en kort reflex av den första blixten.

 

11 Oct 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
google.com, pub-1961314202598879, DIRECT, f08c47fec0942fa0