Om Hälsobutik tar över marknaden för Hälsokostbutik ?

Hälsokostbutik svarar Hälsobutik

 

Om Hälsobutiken tar över marknaden för Hälsokostbutiken

Vi tackar den nya sidan Hälsobutik för de varma hälsningarna och önskar Hälsobutik varm välkommen i n.nu gemenskapen. Trevligt med lite andra synvinklar på vad som är hälsa hälsokost och hur hälsokostbranchen kommer att utvecklas i framtiden, vilket blir extra aktuellt med kosttillskott som tex Craze. Vilket definitivt kallas kosttillskott av många då det per definition är ett tillskott till kosten, men som många har inflikat kan man på goda skäl undra om det är hälsokost eller om det ens har med hälsokost att göra. Passar en sådan vara i en Hälsokostbutik eller Hälsobutik över huvudtaget,  ja det kommer att i första hand av göras av kunderna.

 

Hälsobutik tror att den klassiska Hälsokostbutiken kommer att slås ut av Hälsobutikernas analys som bygger på de att faktorerna nedan ökar i omfattning när det gäller hälsokost och kosttillskott:

Köp Hälsokost på nätet

Köp Kosttillskott på nätet

Köp på nätet

Och så vidare. Tja, det är bra att var och en tror på sin sak, förvisso utvecklas Hälsokostbranchen i allmänhet och ettiketten Hälsobutik kan sättas på modernare butiker vilka fått en explosiv marknadsutveckling tack vare att de tidigt etablerat en proffesionell handel online och ser sin huvudsakliga verksamhet som Ehandel mot tränande individer som har träning som huvudsyften i sina första kontakter med Kosttillskotts handeln online. Det håller vi med om.

Men åsikten att den klassiska Hälsokostbutiken kommer att till stor del vara bort konkurerad inom en eller två dekader tycker vi är tillräckligt dekadent för att bli punkterad av sin egna fälgkörning vilket det förvisso slår skönt grafiska gnistor om vilket Svenskt Kosttillskott också notera och direkt klev in på andraplatsen på just Svenskt Kosttillskott.

-Bra Jobbat!

 

 

25 Aug 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
google.com, pub-1961314202598879, DIRECT, f08c47fec0942fa0