Svensk Hälsokost Butik i Hong Kong

 

I Hong Kong är detta en sanning för fler och fler, många i det mycket tätt bebodda Hong Kong har väldigt mycket att göra och det är ständigt ont om tid. En Svensk Fitness instruktör kom med lösningen, prenumerera på din mat Eat Right kör den direkt hem till dörren via Food Programme. För den som inte hinner besöka Eat Right i Soho.

 

Hälsokostbutik med Catering direkt Hem

Hong Kong är på flera sätt ett föregångsland mitt i korsningen mellan gammalt och nytt liksom öst och väst, nord och syd och den som lyckas där brukar inte ha några större problem att göra det på andra ställen... Men konkurrensen är hård.

Martin Lorentsson

Svenske fitness instruktören Martin

Lever för att skapa ett smalare Hong Kong med bättre fitness och han ser ut att vara på väg att lyckas med en del av sina redan högt ställda mål.

Med en passion för resor och en önskan att se världen, bestämde Martin Lorentsson att det var dags att packa sina väskor och ta en paus från den lilla fiskebyn han växte upp i på den Svenska västkusten. Hans plan var att resa och arbeta som personlig tränare i olika städer runt om i världen, tillbringa några månader på varje plats innan vi går vidare. Martin lyssnade till några bra råd från resebyrån och första stoppet blev i Hong Kong, Martin berättar själv:

-Det var verkligen mycket annorlunda från det lilla sömniga Kungshamn denna svenska alltid kallat för sitt hem och lustigt nog har han sedan dess i princip aldrig lämnat Hong Kong sedan dess.

 

Martin fortsätter att berätta:

-Mitt första jobb var som en aerobicsinstruktör med en 15 till 20 aerobics klasser i veckan, så det var viktigt att se till att jag äter rätt.

I Sverige finns det ett stort utbud av färskvaror och hälsosamma, näringsrika restauranger att välja på, men jag hade mycket svårare att hitta dem i Hong Kong. Att bo i denna livliga pulserande stad, där tiden är det väsentliga, gör att så många människor tvingas äta ute på restauranger eller att inte kunna äta så regelbundet man vill för att man helt enkelt inte hinner at laga någon egnen mat. Men det börjar förr eller senare också att ta ut sinh rätt och forma sina linjer utmed våra kroppar och visa sig i våra energinivåer. Kanske som en hög sockertopp följt av en låg dal med ett krashliknande förlopp.

Min idé om att skapa en restaurang där människor kan äta på en Restaurang och fortfrande äta nyttigt gott och bra, har kom direkt från de hårda fitnesspassens efterspel och i att utbilda de kunder som inte har upplevt de resultat de förtjänade, i varför och hur det kunde bli så. Med sitt Food Programme ska det även gå att få den hälsosamma kosten levererad direkt hem, ja som en Hälsokost butik rätt in i den stressade Hong Kong bons egna hem, men med färdiglagad mat...  Säger Martin och ler stort.

 

 Mina kunder ledde aktiva liv och ville inte äventyra sin hälsa, men det enda som tycktes saknas för att nå sina mål var en restaurang som serveras hälsosam näringsrik mat varje dag, utan att kompromissa med smaken. Det var så idén om Eat Right föddes berättar Martin.

 Martin Lorentsson

Eat Right har serverat Hongkongborna sedan 2006, så visst går tiden framåt och han har med tiden också skaffat sig många återkommande kunder och en portfölj med bra resultat.

 

SoHo HK Catering

SoHo HK Catering

Food Programme - Eat Right

Jag har alltid varit en stor anhängare av att leva ett balanserat liv och ibland kan det vara skönt att dela en flaska vin i goda vänners lag tillsammans med en välkomponerad rätt som gör att jag kan visa matens egentliga funktion, dvs att bygga upp människan precis som i den ursprungliga betydelsen av ordet Restaurang som i restau rare, dvs att bygga upp och det vill jag gärna leva och fortsätta göra både för mig själv och andra säger Martin med ett stort leende och springer snabbt vidare för att ta hand om en kund bland Hong Kongs Internationella jetset.

Martin Lorentsson har blivit lite av en fitnessguru i Hong Kong

SoHo HK Catering

 Eat Right Food Programme Prenumerera på den mat du som person behöver - Tänk dig en Hälsokostbutik som levererar som Levererar hem Catering mat direkt till dörren, vad mer kan man begära.

 Edit. Sedan detta skrevs har Martin Lorentsson hunnit med att lägga ned restaurangen eatRIGH för att på heltid kunna koncentrera sig på eatRIGHT FoodProgramme. Ny adress Kinwick centre Unit 902 9/F  32 Centre Hollywood road SoHo Hong Kong

10 Oct 2017

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
google.com, pub-1961314202598879, DIRECT, f08c47fec0942fa0