Hälsosamt stöd på N.Nu

 

Det har varit rena Hälsokosten för Hälsokostbutiks synlighet att vara på N.nu Hemsida, då synligheten tydligen tillhör de bättre och systemet är konstruerat med just synlighet och snabbhet i tanken. Detta kanske går att se på resultatet som främsta punkt. Men visst, det finns mer.

Här har vi ett poängsystem baserat på en rad faktorer som bestämmer hur mycket stöd din sida får från N.nu sidorna Men det är inget fjantigt poängsystem utana snarare ett klokt poängsystem som baserat på erfarenhet ger mer energi till de som lagt mer klokskap och energi på sina egna sidor, för handen på hjärtat varför ge en massa energi till någon som har korsdrag i sin hemsida?

 

De andra poängnivåerna är

-Vid 30 poäng så kommer vi med på en sida som börjar på H = Eftersom sajtens namn börjar på H. Den sidan gör att man kommer med i Google snabbt. H som i Hälsokost för synligheten eller bara. Bilden nedan kommer från N.nu Hemsida.

N.nu Hemsida Poäng

-Sedan får man reklam via den egna reklamsidan som skapas automatiskt i detta systemet.

Så här ser det ut för sidan Hälsokost tex, sidan om Whey Proteinpulver.

 

Sedan får man länkar från exempel sidorna...

 

200 poäng eller över så länkas sidan automatiskt från en directory / Katalog sida för hela portalen. Men dock bara i början av sidans liv (då det behövs som mest) vilket också förutsätter att sidan har premium.

Som slutgiltigt kosttillskott och hälsokost för sidans synlighet kommer rankningssidorna vilka ger poäng efter hur många facebook likes, hur många besökare, hur många som länkar till sidan med mera. Detta kräver så klart att sidan är en färdiggjord hemsida av god kvalitet. Vilket i princip själva rankningslistan uppmuntrar till.

 

11 Oct 2012

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
google.com, pub-1961314202598879, DIRECT, f08c47fec0942fa0